El dissabte 17 d’abril es presenta ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/4/2021

Els jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acullen aquest dissabte, 17 d’abril, a partir de les 12:00 hores, la presentació del llibre La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer. És el primer llibre de ComLoc Edicions, de Comunicacions Locals 2020 SL, l’empresa editora del Torredembarra Actualitat. A més del relat finalista del I Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat, que dona nom al llibre i que està escrit per Gibert d’Artze, el volum també inclou el relat guanyador del premi, Tens carta, de Raquel Martínez. Les il·lustracions són de Víctor Centelles.

Tots tres estaran presents a la presentació, junt amb el director de ComLoc Edicions, Jordi Salvat, i el gerent de Comunicacions Locals 2020, Albert Jansà. Durant l’acte de presentació podreu comprar el llibre, que també el trobareu en diverses llibreries i quioscs de Torredembarra. El seu cost és de 12 euros i un 10% de la venda del llibre anirà destinat a Càritas Torredembarra. Els qui heu reservat el llibre prèviament el podeu recollir a la Llibreria Miquel.

Per assistir a l’acte cal reservar plaça al correu electrònic redaccio@TDBActualitat.cat o trucant al 649 061 984. Les places estan limitades. La seva realització està condicionada a les restriccions que pugui decretar la Generalitat a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Goretti Gatell, coordinadora d’Infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This