El dissabte 17 d’abril es presenta ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/4/2021

Els jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acullen aquest dissabte, 17 d’abril, a partir de les 12:00 hores, la presentació del llibre La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer. És el primer llibre de ComLoc Edicions, de Comunicacions Locals 2020 SL, l’empresa editora del Torredembarra Actualitat, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Torredembarra i l’empresa de cosmètica Maystar. A més del relat finalista del I Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat, que dona nom al llibre i que està escrit per Gibert d’Artze, el volum també inclou el relat guanyador del premi, Tens carta, de Raquel Martínez. Les il·lustracions són de Víctor Centelles.

Tots tres estaran presents a la presentació, junt amb el director de ComLoc Edicions, Jordi Salvat, i el gerent de Comunicacions Locals 2020, Albert Jansà. Durant l’acte de presentació podreu comprar el llibre, que també el trobareu en diverses llibreries i quioscs de Torredembarra. El seu cost és de 12 euros i un 10% de la venda del llibre anirà destinat a Càritas Torredembarra. Els qui heu reservat el llibre prèviament el podeu recollir a la Llibreria Miquel.

Per assistir a l’acte cal reservar plaça al correu electrònic redaccio@TDBActualitat.cat o trucant al 649 061 984. Les places estan limitades. La seva realització està condicionada a les restriccions que pugui decretar la Generalitat a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This