La gira de Rozalén farà escala en el Tarragona Music Festival el proper 3 d’agost

REDACCIÓ – Tarragona, 18/3/2021

La cantautora castellana Rozalén serà un dels plats forts del Tarragona Music Festival, la proposta de la promotora tarragonina Abril Produccions per aquest proper estiu. La cita serà el 3 d’agost. El nou festival de la ciutat de Tarragona reunirà els noms més rellevants de l’escena musical del moment, presentant els seus espectaculars gires sota la cúpula de la Tarraco Arena. El Tarragona Music Festival comptarà amb una programació “de tots per a tots”, que en les pròximes setmanes ampliarà incorporant nous artistes al cartell definitiu.

El concert de Rozalén al Tarragona Music Festival coincideix amb l’anunci de la seva esperada gira per tota Espanya, el seu retorn als escenaris per a presentar al costat de la seva banda ‘El árbol y el bosque’’, el seu quart àlbum d’estudi. Rozalén és una de les principals veus de la nova cançó d’autor que ha captivat amb els seus treballs discogràfics a públic i crítica a parts iguals. L’artista acumula en el seu haver distincions tan importants com tres Discos d’Or, dos de Platí, un Goya a ‘Millor cançó original’, dues nominacions als Latin Grammy o la Placa al Mèrit Professional de Castella-la Manxa.

El seu nou àlbum ‘El árbol y el bosque’, aclamat per públic i crítica a parts iguals, segurament representa el treball més introspectiu de la cantautora, considerada un dels principals referents en el gènere de la cançó pop i d’autor. D’aquest àlbum s’extreuen composicions tan brillants i enèrgiques com ‘Este Tren’ o ‘El dia que me muera’, temes de marcat tall social com a ‘Loba’ o ‘La Línea’ i, per descomptat, cants feministes com ‘El paso del tiempo’ o ‘Que no, que no’ (Goya a ‘Millor Cançó Original’).

‘Y busqué’ és un dels temes centrals del disc; cançó que resumeix a la perfecció el concepte del disc: “És un viatge interior, un intent de cerca de respostes al sentit de les coses, de la Vida, un ‘per què estic jo aquí’. Al final la resposta es fa clara en solitud. Sempre busquem fos el que neix dins…”, explica l’artista.

Tarragona Music Festival inclou dins de la seva programació els següents concerts ja anunciats prèviament, que tindran com a escenari el mateix recinte de la Tarraco Arena.

31 juliol Trueno “Gira Atrevido”

4 agost Nil Moliner

5 agost Dàmaris Gelabert

6 agost Antonio José

Foto: Rozalén portaà el seu nou àlbum ‘El árbol y el bosque’ a Tarragona aquest mes d’agost. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This