CompremBO: la compra setmanal fresca i de proximitat

REDACCIÓ

CompremBo no té botiga física ni estoc de productes. És a dir, que tots els productes que compres per la web venen directament dels productors locals, un cop has realitzat la comanda. A CompremBO tenen la seva pròpia filosofia:

  • Fer les compres per encàrrec. Fins que no realitzes la comanda a la web no es cullen ni s’empaqueten els productes. Els productors locals reben l’encàrrec el dijous i el divendres ja tens els productes a casa teva.
  • Comprar de proximitat, l’anomenat circuit curt, afavorint els productors locals. A la seva web podràs veure tota la informació sobre els productors i consultar amb un sol clic, qui proveeix cada producte i el seu origen.
  • Oferir un servei 24h de compra online, amb el qual, podràs contrastar els preus amb calma des de casa i amb un control en tot moment del què portes gastat, ja que la icona de la cistella et mostra l’import acumulat.
  • Escoltar l’opinió dels clients i informar als productors. La web CompremBO mostra les valoracions dels productes que feu els consumidors. D’aquesta manera es poden veure els productes millor valorats i informem als productors quan un producte no acaba d’agradar.

La compra online des de casa ja és una realitat, amb CompremBO, a més a més, el producte és de proximitat, de qualitat i a un bon preu. Entra a CompremBO.com i fes la prova.

Et regalaran un 10% de descompte en la primera compra (compra mínima 50€) amb el codi PROMONOUCLIENT.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This