Caves Reverté: el resultat de tres generacions dedicades a la vinya

REDACCIÓ

Caves Reverté és una empresa de caràcter familiar que va néixer l’any 2007 a Salomó en un entorn rodejat de vinyes i després de tres generacions dedicades a la vinya i el vi amb una filosofia clara: elaborar un producte refinat per l’alta restauració i enoteques selectes.

Els Caves Reverté són artesanals de reduïda producció, però apostant al màxim per la qualitat de cada ampolla posant-hi el coneixement i la riquesa que ens ofereix la nostra terra.

Els caves Reverté són de llarga criança de mínim de 3 a 4 anys d’envelliment sota les caves subterrànies amb uns 18 graus de temperatura constant, l’aclariment de les ampolles amb pupitres i el desgorjat de forma manual, 100% natural sense licors d’expedició. Actualment s’elaboren dos tipus de cava més el magnum:

Cava Reverté Reserva Brut Nature collita 2016: el cupatge és del 60% xarel·lo, 20 % macabeu i 20% parellada. Al tast a cegues de la Guia de Vins de Cataluny 2018 va obtenir una puntuació de 9,02 sobre 10 i al tast a cegues de la Guía Peñín 2018, 87 punts.

Cava Reverté “electe” Reserva Brut Nature collita 2016: cupatge del 40% xarel·lo, 20% macabeu, 20% parellada i 20% chardonnay. Al tast a cegues de la Guia de Vins de Catalunya 2018 va obtenir una puntuació de 9,08 sobre 10 i al tat a cegues de la Guía Peñín 2018, 90 punts

D’aquest cava Reverté “electe” fem l’ampolla magnum. La diferència del format magnum és que la criança amb ampolla més gran proporciona més cremositat i una aroma més fresca. Al tast a cegues de la Guía Peñín 2019 va obtenir 91 punts.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This