Els productes Can Pistraques, en mans dels millors xefs

REDACCIÓ

Reconeguts xefs han escollit alguns dels productes de Can Pistraques per delectar els seus clients amb les seves creacions culinàries. Els xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas ofereixen el plat “Llonganissa amb bolets de temporada i cebetes rostides amb herbes mediterrànies”, al seu servei de delivery i take away dels restaurants Compartir & Disfrutar. Per altra banda,”Timbal de manetes de porc desossades” és el plat que proposen els xefs Jose Pizarro y Monty Aguiló als seus restaurants Pizarro de Londres.

Can Pistraques és una empresa familiar de la Riera de Gaià, de trajectòria centenària. Els seus orígens es remunten al 1873, data en què apareix la factura més antiga que es conserva del negoci. La seva especialitat sempre ha estat l’elaboració d’embotits, així com diversos productes carnis derivats del porc, amb què al llarg dels anys han donat servei a moltíssimes llars de tot Catalunya.

Cuits sense additius

El procés d’elaboració és totalment artesà i seguim emprant l’ancestral forma de treballar que ja utilitzaven els nostres avantpassats, fet que es tradueix en una qualitat i sabor immillorables. Un exemple en són els seus cuits —botifarra blanca i negra, bull blanc i negre—, que no porten additius, una característica que els fa únics al mercat, ja que altres marques sí que n’hi afegeixen.

A més, des de fa poc temps, pots trobar els nostres productes als centres de El Corte Inglés de Catalunya, a més dels supermercats Bonpreu, Esclat, Caprabo i Spar.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This