VÍDEO l Acte de commemoració del 1r aniversari del Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/11/2020

Aquest dissabte, 21 de novembre, hem celebrat el primer aniversari del Torredembarra Actualitat amb un acte telemàtic, amb la participació musical d’en Jordi Suñé i el Gerard Torres, la xef Sara Nicolás, en Josep Antoni Nieves i la guanyadora i finalista del Premi de narrativa curta Far de la Torre – Torredembarra Actualitat, Raquel Martínez i Joan Gibert respectivament. Un acte diferent que esperem fer-lo presencial la propera vegada.

Pots veure l’acte aquí:

PART 1

PART 2

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This