El Torredembarra Actualitat celebrem el nostre 1r aniversari amb un acte telemàtic el 21 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/11/2020

Aquest dissabte 21 de novembre, a partir de les 19:00 hores, celebrarem l’acte telemàtic de celebració del primer aniversari del Torredembarra Actualitat. Hem preparat un esdeveniment especial amb la participació de diversos protagonistes de Torredembarra i el Baix Gaià. Ens podreu seguir a través de Youtube. Tindrà una durada aproximada d’una hora.

Havíem previst celebrar un acte públic al migdia als jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia amb totes les mesures anti Covid-19, però l’evolució de la pandèmia ens ha obligat a canviar el format de l’acte i convertir-lo en telemàtic.

Literatura, cuina i música

Durant aquest acte, lliurarem el l 1r Premi de narrativa curta Far de la Torre -Torredembarra Actualitat a la guanyadora, Raquel Martínez i podrem parlar amb ella i també Joan Gibert, que ha obtingut una menció d’honor. També comptarem amb la presència de la xef altafullenca Sara Nicolás, flamant guanyadora de Pop up xef, el primer programa del nou programa gastronòmic de TV3

No faltarà la música i tindrem en Jordi Suñé i en Gerard Torres, o el que és el mateix: la meitat del grup Julivert. En interpretaran algunes de les seves cançons des del terrat de casa d’en Jordi Suñé, escenari dels ja mítics “Concerts confinats”. Serà un acte conduït pels dos creadors de Torredembarra Actualitat, els periodistes Jordi Salvat i Albert Jansà.

Serà un bon moment per poder parlar amb l’equip del mitjà de comunicació en un esdeveniment adaptat a aquesta situació tan complicada que travessem.

Foto: A l’esquerra a dalt, Jordi Suñé i Gerard Torres, a sota, Raquel Martínez i Joan Gibert, i, a la dreta, Sara Nicolás. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This