Com serà l’acte telemàtic de celebració del primer aniversari del Torredembarra Actualitat?

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/11/2020

El proper dissabte 21 de novembre, a partir de les 19:00 hores, celebrarem l’acte telemàtic de celebració del primer aniversari del Torredembarra Actualitat. Hem preparat un esdeveniment especial amb la participació de diversos protagonistes de Torredembarra i el Baix Gaià. Ens podreu seguir a través de Youtube. Tindrà unadurada aproximada d’una hora.

Havíem previst celebrar un acte públic al migdia als jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia amb totes les mesures anti Covid-19, però l’evolució de la pandèmia ens ha obligat a canviar el format de l’acte i convertir-lo en telemàtic.

Literatura, art i música

Durant aquest acte, lliurarem el l 1r Premi de narrativa curta Far de la Torre -Torredembarra Actualitat a la guanyadora, Raquel Martínez i podrem parlar amb ella i també Joan Gibert, que ha obtingut una menció d’honor. També comptarem amb la presència de l’artista i dissenyador Nil Bartolozzi, que és l’autor de la portada especial d’aquest número, amb qui també parlarem de la seva obra .

No faltarà la música i tindrem en Jordi Suñé i la seva guitarra. En Jordi ens interpretarà algunes de les seves cançons. Serà un acte conduït pels dos creadors de Torredembarra Actualitat, els periodistes Jordi Salvat i Albert Jansà.

Serà un bon moment per poder parlar amb l’equip del mitjà de comunicació en un esdeveniment adaptat a aquesta situació tan complicada que travessem.

Foto: A dalt, Nil Bartolozzi i Jordi Suñé i, a baix, Raquel Martínez i Joan Gibert. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This