El Torredembarra Actualitat celebrarem el primer aniversari amb un acte telemàtic

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/10/2020

Havíem previst celebrar el nostre primer aniversari el proper 21 de novembre al migdia en un acte públic als jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia amb totes les mesures anti Covid-19, però l’evolució de la pandèmia ens ha obligat a canviar el format de l’acte i convertir-lo en telemàtic. Serà el mateix dissabte 21 de novembre, però canvíem l’horari i serà a les 19:00 hores. El podreu seguir a través de Youtube.

Durant aquest acte, lliurarem el l 1r Premi de narrativa curta Far de la Torre -Torredembarra Actualitat al guanyador o guanyadora i comptarem amb una actuació musical i la participació dels nostres col·laboradors. Serà un bon moment per poder parlar amb l’equip del mitjà de comunicació en un esdeveniment adaptat a aquesta situació tan complicada que travessem.

Trobada amb els subscriptors

Abans farem una trobada amb els subscriptors i subscriptores per poder compartir amb ells i elles les impressions d’aquest primer any de vida del Torredembarra Actualitat i buscar com millorar el mitjà de comunicació el proper any. Hi haurà dues sessions: dijous 5 de novembre a les 17 hores i el dissabte 7 de novembre a les 12 hores. Els que vulgueu participar-hi ens heu d’enviar un correu electrònic a direccio@TDBactualitat.cat i rebreu l’enllaç per a participa-hi.

A més, per als subscriptors/es tenim un regal molt especial: un petit lot de productes de la Fundació Onada i que es podrà recollir a la mateixa Fundació a partir del 9 de novembre.

Foto: Una imatge de la presentació de Torredembarra Actualitat el 14 de novembre. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This