El Torredembarra Actualitat farà aquesta setmana una doble trobada amb els subscriptors

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2020

El Torredembarra Actualitat ha organitzat una trobada amb els subscriptors i subscriptores per poder compartir amb ells i elles les impressions d’aquest primer any de vida del mitjà de comunicació i buscar com millorar el mitjà de comunicació el proper any. És una de les activitats organitzades en la celebració d’aquest primer aniversari. Serà un acte telemàtic a causa de les restriccions imposades davant l’evolució de la Covid-19. El 21 de novembre també es farà un acte obert a tothom de celebració del primer aniversari.

S’han programat dues sessions d’aquesta trobada amb els subscriptors: dijous 5 de novembre a les 17:00 hores i el dissabte 7 de novembre a les 12:00 hores. Els que vulgueu participar-hi ens heu d’enviar un correu electrònic a direccio@TDBactualitat.cat i rebreu l’enllaç per a participa-hi. Si no sou subscriptors/res us podeu donar d’alta AQUÍ.

A més, per als subscriptors/es tenen un regal molt especial: un petit lot de productes de la Fundació Onada i que es podrà recollir a la mateixa Fundació a partir del 9 de novembre.

Els que renovin la subscripció dotze mesos més o es donin d’alta rebran un regal a escollir entre una ampolla de Cava Reverté o un lot de cervesa artesana La Vermella de Salomó. Es farà arribar el regal amb el proper exemplar del diari.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This