Reciclats Contesalp obre la primera planta de reciclatge del Baix Gaià

REDACCIÓ – Roda de Berà, 18/8/2020

Des de fa tres mesos, Reciclats Contesalp ha posat en marxa una plant de reciclatge de residus de la construcció, demolicions i restes vegetals a Roda de Berà, concretament al Polígon de l’Avenar. L’obertura d’aquesta planta ha permès incorporar a l’empresa la tercera generació de la família. Des de Reciclats Contesalp, Jordi Solé diu que el procés per posar en marxa la planta de reciclatge s’ha allargat uns quants anys a causa de la complexitat dels tràmits i gestions tant amb diferents departaments de la Generalitat com amb el Ministeri de Foment. Després d’aquest procés, Reciclats Contesalp, com a gestor autoritzat per l’Agència Catalana de Residus, ofereix totes les garanties als seus clients a la seva planta de Roda de Berà.

Reciclats Contesalp és una empresa familiar que des de l’any 1940 ofereix diferents serveis relacionats amb els transports i les excavacions. Gradualment ha anat ampliant els serveis que ofereix: moviments de terra, urbanització de sòl, reparació de camins i carreteres, enderrocs, compactacions, anivellaments, neteja de torrents, desbrossaments, treballs agrícoles, matxucadora molí mòbil, trituradora de restes vegetals mòbil, venda d’àrids reciclats i terres vegetals i serveis de contenidors.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This