Els Premis Emprèn 2020 posen l’accent en el context socioeconòmic derivat de la Covid-19

REDACCIÓ – Tarragona, 29/6/2020

La Diputació de Tarragona convoca un any més els Premis Emprèn, que impulsen projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació. Fins al 31 de juliol els aspirants poden presentar les seves propostes i optar a aquests premis, amb una dotació econòmica total de 35.000 euros. Les persones interessades poden consultar tota la informació al web dipta.cat/empren/premis.

Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2017. El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements, cinc més que l’any anterior, a altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

El diputat delegat d’Ocupació i Emprenedoria, Francesc Barbero, assenyala que “amb els guardons busquem premiar l’emprenedoria del nostre territori, però en aquesta edició també volem posar en valor aquells projectes empresarials que han aparegut en els darrers tres anys i que estan posant tots els seus esforços per evitar les conseqüències socioeconòmiques de la COVID-19”.

Adaptació al nou context socioeconòmic

Amb l’objectiu de donar resposta a la crisi sanitària i econòmica derivada de la COVID-19, la Diputació de Tarragona ha afegit a les bases de la convocatòria un nou criteri de valoració que té en compte l’adaptació dels projectes al nou context socioeconòmic derivat de la COVID-19. D’aquesta manera, en aquesta edició, els Premis Emprèn volen posar en valor aquelles propostes i mesures més innovadores que han permès que els negocis hagin continuat amb la seva activitat d’acord amb l’adaptació i l’esforç de mobilització d’aquests a les noves circumstàncies socioeconòmiques..

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat un total de 159 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This