‘Fem-ho V’ per reactivar l’economia catalana

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/6/2020

Amb la voluntat de reactivar l’economia del país s’ha engegat la campanya d’accions en cadena ‘Fem-ho V’. Diuen que un gest, per petit que sigui, pot fer trontollar el món. Que hi ha una cadena anomenada vida, de la que tots en formem part amb les nostres accions. Com la de Fem-Ho V.

Una iniciativa no vinculada a cap entitat, partit polític o plataforma social, però impulsada per institucions, empreses, autònoms, treballadors, consumidors i persones anònimes que s’uneixen per un fi comú. Fer que Catalunya no s’aturi. Que la nostra economia es recuperi el més aviat possible. Que igual que ha baixat, torni a pujar. Com la V. La lletra que ens diu … Vinga va! Que per molt que caiguem, ens en sortirem.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This