Ja som 10.895 usuaris únics!

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/5/2020

OJDinteractiva ha publicat recentment les dades del mes d’abril de 2020 amb molt bones notícies per la comunitat que forma el TDB Actualitat. Segons dades de l’empresa auditora de mitjans de comunicació digitals, TDBactualitat.cat ha arribat gairebé als 11.000 usuaris únics al llarg d’aquest passat mes d’abril. Concretament, el portal de notícies del TDB n’ha tingut 10.895, la qual cosa suposa un increment notable mensual del 57,35 %.

Les dades també destaquen l’increment del tràfic web amb un total de 14.271 visites i 18.824 pàgines vistes. Una altra dada a subratllar és el temps mitjà de permanència a cada pàgina, de quatre minuts, cosa que significa que el lector va més enllà del titular, fet que denota l’interès que té per la informació local, de qualitat i proximitat.

Com ja s’ha produït en anteriors mesos, segons l’informe de l’Oficina de Justificació i Difusió, l’evolució del TDB Actualitat té una clara tendència a l’alça des del seu naixement el novembre de 2019 fins ara, passant dels 1.785 usuaris únics als 10.895 d’aquest passat mes d’abril.

Disposar d’una auditoria on line independent de les xifres de trànsit web, expressa de manera inequívoca el compromís de l’equip del TDB Actualitat amb la transparència i la posada en valor dels mitjans de comunicació de proximitat com a suports de publicitat fiables per anunciants i agències, ara més que mai.

Des d’aquestes línies volem agrair la confiança dels lectors, els anunciants i els subscriptors que, sense ells, aquest projecte periodístic de qualitat i proximitat no fora possible. Des d’aquest mes de maig, us podeu fer subscriptors i formar part d’aquesta comunitat per només 20 € el trimestre.

Consulta l’informe d’OJDinteractiva.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This