TDBactualitat.cat supera els 6.900 usuaris únics el mes de març i augmenta el tràfic web en un 83,90 %

REDACCIÓ / Torredembarra, 9/4/2020

Segons dades d’OJDinteractiva, TDBactualitat.cat ha superat els 6.900 usuaris únics al llarg d’aquest passat mes de març. Concretament, el portal de notícies de TDB n’ha tingut 6.924, la qual cosa suposa un increment notable mensual del 83,90 %.

L’alt consum del Torredembarra Actualitat en la seva versió digital al març ha crescut especialment pel gran interès informatiu que ha despertat la pandèmia del coronavirus, i sobretot, pel seguiment informatiu que ha intensificat aquest mitjà de comunicació a Torredembarra i la resta de municipis del Baix Gaià.

Les dades també destaquen l’increment del tràfic web amb un total de 8.838 visites i 11.212 pàgines vistes. Una altra dada a remarcar és el temps mitjà de permanència a cada pàgina que supera els quatre minuts, cosa que significa que el lector va més enllà del titular i llegeix tot el cos de la notícia, fet que denota l’interès que té per la informació local i de proximitat. S’entén per usuari únic un únic navegador, és a dir, el web comptabilitza una única direcció IP. Quant a les pàgines vistes, correspon al conjunt de pàgines que han vist els usuaris únics, és a dir, un únic usuari pot haver vist més d’una pàgina.

En referència a l’informe de l’Oficina de Justificació i Difusió, l’evolució del TDB Actualitat té una clara tendència a l’alça des del seu naixement el novembre de 2019 fins ara, passant dels 1.785 usuaris únics als 6.924 d’aquest passat mes de març. Cal recordar que l’edició paper continua aquest mes d’abril amb la sortida d’un especial sobre com ha afectat la covid-19 al Baix Gaià.

Des d’aquestes línies volem agrair la confiança dels lectors, els anunciants i els subscriptors que, sense ells, aquest projecte periodístic de qualitat i proximitat no fora possible. Des d’aquest mes d’abril, us podeu fer subscriptors i formar part d’aquesta comunitat per només 20 € el trimestre.

Consulta l’informe d’OJDinteractiva.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This