El Grup La Rasa impulsa una iniciativa per poder regalar roses aquest Sant Jordi

REDACCIÓ – Altafulla, 10/4/2020

S’acosta Sant Jordi i la situació de confinament per reduir el contagi del Covid-19 ens complica poder complir la tradició de regalar roses a les persones que estimem. El Grup La Rasa ha posat en marxa una iniciativa per poder regalar roses per Sant Jordi, portant-les a casa dels qui facin els encàrrecs.

Els encàrrecs ja es poden fer a través del correu electrònic santjordi@gruplarasa.cat i el termini s’allargarà fins el 19 d’abril o fins exhaurir existències en les següents poblacions: Creixell, Altafulla, Torredembarra, el Catllar, Tarragona, la Riera de Gaià, la Nou de Gaià, els Pallaresos, la Pobla de Montornès i la Secuita.

Les comandes es poden fer d’1 rosa -9 euros-, 3 roses -22 euros- i 6 roses -40 euros-.

Més informació aquí.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This