El Restaurant Alcapone ajorna les dues originals experiències gastronòmiques previstes per mes de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/03/2020

A causa de les mesures de prevenció del COVID-19, el Restaurant Alcapone romandrà tancat i els esdeveniments han quedat suspesos fins a nou avís, entre els quals les dues originals experiències gastronòmiques previstes per aquests dos darrers dijous de març: un àpat sensorial i un sopar temàtic

Aquest dijous 19 de març el restaurant situat al Port de Torredembarra tenia previst el Sopar del dia del pare, un “àpat sensorial que cerca connectar el plaer de menjar amb el cinc sentits del cos.” “Per a poder dur-ho a terme, és necessari que la persona estigui en connexió amb el seu cos per a poder gaudir al 100% de l’experiència.”

L’activitat comença amb una roda de preguntes; per seguir, amb els ulls embenats, amb una meditació/centrament i un exercici per a despertar els sentits. Després de l’exercici i amb una música suau, es comença a servir el menú degustació. Només hi ha una norma, absolut silenci. És el moment de començar a assaborir el menjar amb tot el cos guiats per la veu de Noemi, i totalment atents cadascun a les reaccions del cos i dels sentits. La nit acaba amb una roda perquè totes les persones que vulguin puguin compartir la seva experiència. És una manera de reprendre la paraula a poc a poc, en ordre i sense perdre l’escolta interna.

El sopar temàtic que s’havia de fer el 26 de març estava ambientat al circuit de Suzuka i tindrà simuladors de carreres cotxes, a més de cuina japonesa i asiàtica.

Trobareu més informació a alcaponerestaurant.com/eventos.

Foto: Un dels sopars temàtics organitzats pel restaurant Alcapone. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This