La British School of Costa Daurada anul·la les jornades de portes obertes a causa del coronavirus i ofereix visites personalitzades

La situació creada per l’epidèmia del coronavirus afecta de manera molt especial les escoles i instituts que es troben en època de jornades de portes obertes. És el cas de la British School of Costa Daurada, situada al Catllar, la direcció de la qual ha anul·lat les jornades de portes obertes previstes per aquest dissabte, 13 de març, i el divendres 20 i dissabte 21 de març, després de la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat de tancar els centres escolars.

Per donar conèixer el projecte educatiu de The British School of Costa Daurada als pares i mares interessats, la direcció del centre ofereix la possibilitat d’enviar un correu a info@britishcostadaurada.com per concertar una visita personalitzada.

Nova etapa d’un centre innovador

The British School of Costa Daurada va néixer fa dotze anys a Tarragona com a Jigsaw British School i des de fa tres anys desenvolupa la seva activitat docent al Catllar. Des de fa una setmana, amb la inauguració de l’ampliació de les seves instal·lacions o el canvi de nom i imatge corporativa, inicia una nova etapa amb l’objectiu de seguir creixent i iniciar els estudis de secundària el curs 2021-2022 en el marc d’un projecte educatiu, innovador i únic al territori, basat en les diferents etapes del currículum britànic. Les noves instal·lacions estan integrades al conjunt i amb espais compartits entre etapes, dissenyades en clau d’eficiència energètica i sostenibilitat, un aspecte clau que ha estat prioritari des de l’inici de l’escola.

Actualment The British School of Costa Daurada compta amb 188 alumnes i un equip docent de 40 persones. La previsió per al curs 2020-2021 és arribar als 230 alumnes i és que els cursos inicials ja compten amb dues línies.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This