La nova línia de productes de Granja Gaià

Aquest any, ha sortit al mercat la marca Hort de Planter, la nova línia de negoci de Granja Gaià.

S’ha volgut entrar allà on les famílies tenen més necessitat, la de disposar de productes frescos, saludables i de proximitat que els faci el dia a dia més fàcil. Per això hem fet una acurada selecció de productes frescos i de proximitat per anar directe a la taula. D’alguna manera és el retorn als orígens de Granja Gaià, quan l’àvia Teresina i en Salvador comencen la seva activitat com a pagesos d’horta i planter a la Riera de Gaià.

Són productes molt seleccionats per garantir la millor qualitat a taula. De proximitat, perquè estem convençuts que comprant i menjant productes de proximitat hi guanyem tots: els consumidors, el medi ambient, les empreses del territori i els seus treballadors. Pràctics, perquè són productes que et faran el dia a dia més fàcil i t’ajudaran a la cuina, sobretot quan no tinguis prou temps per poder cuinar. Tots els productes són frescos i saludables per donar resposta a les necessitats de tota la família.

Productes

Comencem la temporada de calçots, xatonades i més endavant barbacoes. Hi aportem salses fresques per acompanyar com la salsa de calçot (romesco) i l’allioli tarragoní.

Una altra línia de productes són les sopes fredes i calentes, com el brou ecològic de pollastre i gallina eco de Granja Gaià, el gaspatxo, etc. També traiem al mercat llegums frescos com els cigrons cuits, fesols cuits de gra petit amb salsa verda o l’hummus tradicional. Dins d’aquesta gamma, també ben aviat, disposarem d’elaborats vegetarians-vegans per a les necessitats alimentà- ries de tots els membres de la família www.hortdeplanter.cat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This