Can Pistraques, la indústria càrnica més antiga del Tarragonès

REDACCIÓ

L’any 2020 arrenca amb nous reptes a Can Pistraques, amb l’objectiu de seguir creixent i oferir la millor qualitat als seus clients. Durant l’any 2019 han renovat les instal·lacions existents i disposen d’una nova sala d’envasat. En l’actualitat distribueixen a grans superfícies com Bon Preu-Esclat, Caprabo, Fragadis i Makro, així com a les millors xarcuteries de Barcelona i botigues especialitzades i en els millors hotels de Canàries. Disposen d’un punt de venda propi a La Riera de Gaià, on es troba la indústria càrnica des de fa gairebé 150 anys.

Com a novetats en els seus productes destaquen la línia de productes per a vegans i la línia de productes de cinquena gamma per a la restauració. Els productes que elaboren son 100% naturals, sense additius i lliures de gluten, resultat de la seva acurada i artesanal forma d’elaboració, en la que continuen emprant els mètodes d’elaboració heretats del 1873. Recentment ha estat certificada per l’auditoria Bureau Veritas en la prestigiosa certificació de qualitat IFS Global Market, segell de qualitat que els facilitarà l’entrada en nous mercats europeus.

Can Pistraques és una empresa familiar amb gairebé un segle i mig d’història. La seva especialitat ha estat sempre l’elaboració d’embotits, així com productes carnis derivats del porc, i la seva filosofia, la qualitat per davant de tot. Can Pistraques aposta per la cultura slow food, que anima als consumidors a alimentar-se amb atenció, valorant la qualitat, la procedència de la matèria prima i la forma de cuinar.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This