El CET crea el Centre d’Estudis Eqüestres, escola d’FP autoritzada per la Generalitat

Actualment el Club d’Equitació Torredembarra ha diversificat la seva activitat apostant per l’ensenyament eqüestre en l’àmbit de la formació professional. Així doncs, des del 2014 neix el Centre d’Estudis Eqüestres Torredembarra (CET), escola autoritzada pel Departament d’Educació, per donar cabuda als estudiants en període postobligatori d’una formació esportiva.

Els primers cicles de grau mitjà i superior que vam impartir corresponen al règim especial (tècnic d’esport en hípica), i des de fa dos anys hem ofert i s’està cursant el grau mitjà de dos anys de Tècnic en Activitats Eqüestres (TAE), que correspon al grup d’estudis de formació professional inicial. Paral·lelament a aquests estudis, el CET col·labora amb l’Institut Cal·lípolis de Tarragona i l’Institut Andreu Nin del Vendrell per impartir el bloc d’hípica dels seus cicles de grau mitjà de CAFEMN. El conjunt fa que entre tècnics en hípica, TAEs i CAFEMNs passin més de 180 alumnes de formació professional cada setmana pel CET durant els mesos del curs escolar.

L’aposta per l’ensenyament del CET no és d’ara, des del curs 2003-2004 vam començar amb el CAFEMN del Cal·lípolis i posteriorment amb els tècnics esportius quan encara estaven en període transitori. No hem parat de créixer i posicionar-nos com una escola de titulacions eqüestres puntera en l’àmbit estatal. Actualment tenim un centre col·laborador nostre a Sant Cugat del Vallès on impartim cursos del CET per a aquells alumnes de Barcelona que busquen en la marca CET un segell de qualitat. Les altres activitats del club que completen l’oferta són l’organització de concursos i campionats i una escola de competició tant de cavalls com de ponis.

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Santi Segalà, cap de l’àrea de Predicció Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This