Bàlsam Lo Peu, un producte innovador per a la cura d’aquesta part del cos

Què porta una podòloga com tu a produir un bàlsam per als peus? No hi ha prou productes al mercat?

Doncs el fet de portar anys treballant i no trobar productes adequats per als peus ha fet que decideixi emprendre la meva pròpia fórmula. Després dels embarassos em venen atacs de creativitat —estrany, però és així— i una nit d’insomni donant el pit a la meva filla…voilà! Em va venir la idea. A més, sempre li deia a la meva àvia que faria un “potingue” per als seus peus. Malauradament ella ja no ho veurà, però he complert la meva promesa. Tot i que soc conscient de la lluita que m’espera amb la ferotge indústria de la cosmètica, estic il·lusionada amb el meu projecte.

Què és el bàlsam Lo Peu?

És un producte 93% ecològic, sense aigua (que porten les cremes i que produeix maceracions i risc de dermatomicosi). Un producte encarat a nodrir, refrescar, hidratar i calmar uns peus que sovint arriben al final del dia completament esgotats. Per això no he escatimat en ingredients, incloent-hi l’oli de l’arbre del te (que és un excel· lent antisèptic i antifúngic), la mantega de karité (hidratant i reparadora), vitamina E (reparadora) i lavanda (relaxant i calmant). I tot això a un preu assequible. Es pot comprar a les consultes de Lo Peu.

A qui va dirigit aquest producte?

És tant per a homes com per a dones però sobretot va encarat a aquella dona independent, lluitadora, que cada dia fa malabarismes amb la feina i la família, que sap la importància de cuidar-se i que està disposada a invertir temps i diners en ella. S’ha acabat aquella mare de família que es fustigava i que pensava abans en els altres que en ella mateixa. Comencem a valorar-nos i a cuidar-nos. I comencem a fer-ho amb productes com aquest.

Tens previst crear nous productes?

Les idees i les ganes hi són. Només falta treballar- hi més i temps.

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Santi Segalà, cap de l’àrea de Predicció Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This