ARA FA 25 anys l Youssef El Nasri continua triomfant i la Cursa de la Pau i el Campionat de Petanca de Catalunya passen per la Torre

JORDI SALVAT

L’atleta torrenc Youssef El Nasri començava l’any 1999 de la millor manera possible: aconseguint a Ferrara (Itàlia) el seu primer Campionat d’Europa Júnior de Cross. El Nasri conformava la seva meteòrica carrera en l’atletisme, que havia començant només cinc anys abans al pati del Col·legi Antoni Roig i havia continuat a les instal·lacions de UDT. El seu entrenador, Jesús Velasco, havia guiat la seva progressió, potenciant al màxim les seves aptituds innates per la mitja distància. I és que amb 19 anys acabats de complir, El Nasri competia ja amb les estrelles dels 5.000 i 10.000 metres, com el recordman d’aquestes distàncies, l’etíop Haile Grebelassie. En la prova dels 3.000 metres en pista coberta, a Karlsruhe (Alemanya) el torrenc havia aturat el cronòmetre en 7’53”, la seva millor marca personal.

L’inici de 1999 estava protagonitzat a Torredembarra per l’esport. La Zona Esportiva Municipal va acollir el 10 i el 17 de gener la fase prèvia del Campionat de Catalunya de Petanca, amb la coordinació a càrrec de la secció de Petanca de la UDT. Hi van prendre part un total de 240 participants i es van habilitar 40 pistes. Els equips estaven formats per tres jugadors. En categoria sènior, es va imposar el CP Torreforta en masculí i el CP Hort d’en Simó en femenina, mentre el CP La Plana va vèncer en juvenils.

El dijous 21 de gener passava per Torredembarra, una singular cursa que tenia com a objectiu promoure la pau global: la Cursa de la Pau. Es tractava del relleu internacional més gran de la història, en què una torxa de la pau recorria molts països del mon de la mà de voluntaris. A l’arribada a la capital del Baix Gaià, els integrants de la cursa de relleus, que provenien de la Torre de Fontaubella, al Priorat, van ser rebuts per l’alcalde, Santiago Segalà, i el regidor de Benestar Social. Miquel Àngel Lecha. L’endemà els voluntaris sortien direcció a Castelldefels.

Foto: DIARI DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This