ARA FA 25 ANYS l Tercer Cartell de Premis Vila de Torredembarra, nous vestidors per la zona esportiva i homenatge a la ciutadana 10.000

JORDI SALVAT

Novembre és el mes del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer i del Cartell de Premis Vila de Torredembarra. El 1998 se’n celebrava la setzena edició del primer i la tercera del segon. Els guardons es van lliurar en el transcurs d’un sopar al Restaurant Morros presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat, el vila-secà Joan Maria Pujals. S’hi havia presentat més de 300 treballs a la convocatòria del Patronat de Cultura de Torredembarra. Era un augment del 25% respecte l’any anterior. El programa “Solidaris” el Mañé i Flaquer, de Xavier Casanovas i Mont Ferrerons es emportar el Mañé i Flaquer.

El 29 de novembre de 1998, un altre alt càrrec de la Generalitat havia visitat Torredembarra. Era el secretari general de l’Esport, Pere Sust, que va inaugurar els nous vestidors de la zona esportiva de la UDT. S’havien construït a la part inferior de les graderies del camp de futbol. La inversió havia estat de 18 milions de pessetes -més de 100.000 euros- i les havien finançat l’Ajuntament de Torredembarra i la Secretaria general de l’Esport. Ocupaven 252 metres quadrats, amb quatre vestidors per als esportistes, dos per als àrbitres i serveis per al públic.

Un dia abans, el saló de plens de l’Ajuntament de Torredembarra s’havia vestit de gala per a fer un acte de reconeixement a la ciutadana 10.000 de Torredembarra, la petita Ivet Hurtado Sánchez. La va fer la corporació municipal, presidida per l’alcalde Santiago Segalà, acompanyat pels regidors, i va comptar amb la presència dels pares de la Ivet, Luis Alberto Hurtado i Sílvia Sánchez, que van signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i van rebre diversos obsequis. Molts familiars i amics van acompanyar la petita Ivet en aquest fet històric: Torredembarra passava la barrera dels 10.000 habitants.

Foto: DIARI DE LA TORRE

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This