ARA FA 25 ANYS l Un pla de sanejament per reduir el deute, canvi de president al Tennis i balls de saló al Casal municipal

JORDI SALVAT

En el ple municipal extraordinari de l’Ajuntament de Torredembarra de l’11 de desembre de 1997 es va aprovar el pressupost municipal de l’exercici 1998. El govern format per CiU i el PP va aconseguir l’abstenció dels regidors d’ERC, PSC i el regidor del grup mixt Antoni Vila, mentre els tres edils del GIT van votar en contra. El deute era una llosa molt pesada per al consistori torrenc de l’època i el regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Lecha, informava de la posada en marxa d’un pla de sanejament que s’havia d’allargar fins l’any 2000 per aconseguir un romanent de tresoreria positiu. Lecha anunciava durant el plenari que les properes inversions es finançarien amb la venda de patrimoni municipal, una mesura contemplada pel pla de finançament que havia aconseguit el vistiplau de republicans i socialistes. La futura revisió del cadastre era una altra de les eines de l’Ajuntament per reduir el deute.

Aquell final de 1997 es produïa un relleu al capdavant d’una de les principals seccions esportives de la Unió Deportiva Torredembarra: la de tennis. Va ser en una assemblea extraordinària, amb una gran assistència de socis, que va escollir nou president a Enric Playan. Encapçalava l’única candidatura presentada. En aquella assemblea també es va augmentar la quota anual a 1.500 pessetes -uns 9 euros- i es va aprovar l’obligació de tenir llicència federativa per part dels jugadors. La nova junta directiva la completaven: Josep Maria Punsoda, adjunt a presidència; Pere Guasch, vicepresident; Ramon Casta, secretari; Francesc Rochina, tresorer; i Jordi Servera, Ramon Suñé, Joan Aguilar, Ricard Aguilar i Gustavo Sánchez, vocals.

Fa 25 anys Torredembarra tenia un lloc destacat en el mon dels balls de saló i el darrer cap de setmana de novembre el Casal Municipal va aplegar fins a 320 parelles procedents de Catalunya, País Valencià, les Illes Balears i Euskadi en el II Trofeu Vila de Torredembarra. El campionat estava organitzat per l’Associació de Balls de Saló de Torredembarra. Un total de 16 parelles de l’entitat local es van inscriure en les modalitats d’estàndards i llatins. Els joves torrencs Marc Solé i Gemma Porta van aconseguir una meritòria tercera posició en la màxima categoria de balls estàndards.

Fotos: DIARI DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This