Els Xiquets de Torredembarra escullen Toni Pinós com a nou president

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/7/2024

Els Xiquets de Torredembarra van celebrar aquest dissabte, 6 de juliol, una assemblea general extraordinària a Cal Maiam, en el transcurs de la qual es va escollir la nova junta directiva, que estarà presidida per Toni Pinós.

La nova junta la completen:

Vicepresidenta: Ascen Fernández

Tresorer: José Cubino

Secretària: Laia Pinós

Cap de Colla: Lluís Escuredo

Segon Cap de Colla: José García

Vocal de Gralles: Noe Márquez

Vocal Relacions amb les Institucions: Pep Roig

Vocal de Comunicació: Siscu Mercadé

Vocal de Xarxes Socials: Silvia Domínguez

L’assemblea es va celebrar amb una bona afluència de socis i sòcies. Segons un comunicat de la colla, “es va reflectir el treball dut fins ara, una tasca important de cohesió social i s’ha  incrementat la implicació dels socis i sòcies en la vida de la colla”.

La nova junta directiva assumeix el càrrec “amb molta il·lusió i amb el ferm compromís de continuar treballant per al bon funcionament de la colla, per aconseguir nous èxits castellers i per  consolidar els Xiquets de Torredembarra com a referent cultural i social a la ciutat”. “Des de la colla volem agrair a tots els socis i sòcies la seva implicació i el seu suport, i animem a  tothom que vulgui formar part d’aquesta gran família a què s’apropi a nosaltres”, conclouen.

Foto: Una imatge de la nova junta directiva de la colla castellera. / XIQUETS DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This