El Ball de Cavallets celebra els seus 30 anys amb una exposició-gimcana

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/7/2024

Per celebrar els 30 anys del Ball de Cavallets es farà una exposició-gimcana del 8 de juliol al 4 de setembre. L’activitat consisteix a trobar els elements del ball que hi ha als aparadors de les botigues del carrer d’Antoni Roig. Les persones que resolguin correctament el fulletó i el dipositin en una bústia a la pastisseria Cal Jan, entraran en un sorteig d’un obsequi.

Un cop trobats els trets característics dels Cavallets es podran relacionar amb cadascun dels comerços on es troben i omplir la butlleta. A més, també es podran fer diversos jocs com: una sopa de lletres, buscar quants turcs i cavallets hi ha en un dibuix i trobar allò que no correspon amb la realitat.

El fulletó es pot trobar als establiments que hi participen i a l’oficina de Turisme (la Casona). També es pot descarregar de la pàgina web torredembarra.cat. L’exposició- gimcana l’ha organitzada el Ball de Cavallets, membre de l’Agrupació de Balls Populars, i l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç.

Foto: El Ball de Cavallets és un dels integrats del Seguici popular de Torredembarra. / ANNA F. / AJ.TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This