Torredembarra: una nit de Hollywood’, la nova edició de la Shopping Night el 20 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/7/2024

“Torredembarra: una nit de Hollywood” és la temàtica de la nova edició de la Shopping Night que tindrà lloc el pròxim 20 de juliol, de 19 a 00.30 hores, organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç.

L’activitat s’estendrà des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat fins al carrer de Joan Güell, omplint l’eix comercial de la vila amb una sèrie d’activitats destinades a dinamitzar i promocionar l’oferta comercial de la Torre. L’ambientació de la Shopping Night inclourà diferents espais temàtics de carrer i animacions musicals itinerants. Comprar als comerços participants tindrà premi. Els compradors rebran uns sobres, alguns dels quals estaran premiats i es podran bescanviar per obsequis.

Programa d’activitats

Animació itinerant a càrrec d’Artistalia: 19, 20.30 i 22.30 h.

Música en directe a càrrec de Mint Valley: de 19 a 21 h, a la pl. de la Vila.

DJ Plucky: de 21 a 00.30 h, a la pl. de la Font.

Pintacares: de 19 a 23 h, a la pl. de Mossèn Joaquim Boronat i pl. de la Vila.

Inflables: de 19 a 23 h, a la pl. de Mossèn Joaquim Boronat.

Carro de crispetes: de 19 a 23 h, pel carrer d’Antoni Roig.

* Les activitats amb cost d’1 € (pintacares i inflables) es podran gaudir adquirint la fitxa a la carpa de l’Ajuntament, situada a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, o de manera gratuïta comprant als comerços participants.

Gimcana de pel·lícula i premis

Paral·lelament, s’ha organitzat una Gimcana de pel·lícula, que es durà a terme del 17 al 20 de juliol. Els participants hauran de trobar diferents elements cinematogràfics (claquetes, estàtues d’Òscar i cartells de pel·lícules) per les botigues de l’eix comercial. Les butlletes per participar en aquesta activitat es podran recollir a partir del 17 de juliol a l’Oficina de Turisme, botigues de l’eix comercial o a la sessió de cinema a la fresca del 18 de juliol, a Cal Bofill, a les 22 h.

Els participants hauran d’entregar la butlleta a la carpa de l’Ajuntament situada a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, entre les 19 i les 24 h del 20 de juliol. Hi haurà premi per als 100 primers participants que facin entrega de la butlleta complerta.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This