Neix ‘Viu La Torre’, el perfil a les xarxes socials dedicat a oci, cultura, activitats i esdeveniments a la vila

REDACCIO – Torredembarra, 3/7/2024

Neix “Viu La Torre”, el perfil a les xarxes socials dedicat a apropar tota la riquesa cultural, les activitats i els esdeveniments del municipi als visitants així com també als torrencs i torrenques. Es tracta d’una iniciativa que ha posat en marxa l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Comunicació.

El regidor de Comunicació, Joel Ramírez, ha explicat que es pretén organitzar i centralitzar millor la gran varietat d’activitats que té la Torre, creant un espai informatiu transversal on es puguin consultar totes les activitats organitzades pels diferents departaments de l’Ajuntament i les entitats locals. També es vol captar l’atenció de la població de les localitats veïnes i dels turistes, tant nacionals com internacionals, perquè puguin descobrir l’essència de Torredembarra. El mateix regidor ha comentat que “aquest canal busca reforçar el sentiment de pertinença de la ciutadania, fent-los sentir orgullosos de les activitats i l’energia que caracteritzen el nostre poble”.

A través dels seus perfils a Instagram, Facebook i TikTok, ”Viu La Torre” centralitza tota la informació sobre les activitats i esdeveniments que tenen lloc a la Torre, basat principalment en l’agenda web agenda.torredembarra.cat. Neix amb la intenció de ser un punt de referència per als residents locals, així com turistes que visiten la vila o per a les persones que tenen segona residència a Torredembarra.

Objectius

El principal objectiu de “Viu La Torre” és fer més accessible i visible la gran varietat d’ofertes culturals i d’oci que Torredembarra té per oferir. Amb aquest canal, es pretén:

-Facilitar l’accés a la informació

-Promoure els esdeveniments i activitats a la Torre

-Augmentar la visibilitat del patrimoni local

-Atraure visitants

-Xarxes socials de «Viu La Torre»

 

Està present a les següents xarxes socials:

Instagram: @viulatorre

TikTok: @viulatorre

Facebook: @viulatorre

Hemeroteca

Tweets recents

Share This