Detinguts a Torredembarra tres lladres reincidents per un robatori a interior de vehicle

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/7/2024

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Torredembarra van detenir divendres passat tres homes de 18, 19 i 20 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Pels volts de les 04.00 hores de la matinada del mateix divendres, els mossos van tenir coneixement que tres homes podrien tenir la intenció de robar en els vehicles estacionats al passeig Miramar d’aquesta població. Amb el suport d’efectius de la Policia Local, es va iniciar una recerca a la zona fins que a l’entorn de l’estació de trens van localitzar un vehicle amb les portes obertes i l’interior regirat. Els agents van efectuar les corresponents comprovacions i van observar que els panys no havien estat forçats.

Una estona després, les patrulles van adonar-se de la presència de tres homes dins d’un vehicle estacionat a l’avinguda de les Comarques Catalanes i els van identificar i escorcollar. Mossos i Policia Local van poder recuperar diversos objectes sostrets i un conjunt d’eines, entre elles la clau falsa utilitzada per obrir vehicles sense forçar els panys.

Per tot plegat els tres homes, que acumulen fins a una quinzena d’antecedents policials, van ser detinguts i dissabte passat es van posar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Foto: Una imatge dels objectes intervinguts als presumptes lladres. / MOSSOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This