La Coral Santa Rosalia repassa el 28 de juny les seves cançons més aplaudides en el concert d’estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/6/2024

Aquest divendres, 28 de juny,  a les 22 hores, a l’església de Sant Pere Apòstol, La Coral Santa Rosalia repassarà les seves cançons més aplaudides en el seu tradicional concert d’estiu. Amb el títol. Es titula ‘Concert d’estiu: Els nostres hits’ i s’ofereix en format radiofònic i teatralitzat.

L’espectacle vol evocar records amb la banda sonora de la Coral Sant Rosalia. Així doncs, hi haurà peces com: ‘Edelweiss’ del musical ‘Somriures i llàgrimes’; ‘El fantasma de l’òpera’; ‘Boig per tu’ del grup Sau; ‘Cantant sota la pluja’ i ‘Un núvol blanc’ de Lluís Llach.

El concert comptarà amb la participació de la solista Laia Batlle, amb Joan Anton Romagosa al piano i Francesc Aguilera a la percussió. Les entrades es poden adquirir pròximament a www.entrapolis.com.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This