S’incorporaran a l’Ajuntament de Torredembarra cinc persones amb una subvenció del programa Treball i Formació del SOC

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/6/2024

Cinc persones s’incorporaran a l’Ajuntament de Torredembarra durant el mes de setembre dins del programa Treball i Formació 2024 que té per objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral. Tindran la categoria d’auxiliar administratiu/va.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social. En total, la subvenció que rebrà l’Ajuntament és de 176.139,95 euros.

Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per aquest motiu, les persones que hi vulguin prendre part han de comunicar el seu interès a l’Oficina de Treball de Tarragona telèfon 900 800 046 fins al 4 de juliol).

Els requisits d’accés es poden consultar a les bases publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament o en aquest enllaç: https://seu-e.torredembarra.cat/web/tablonEdictos.do?opcion=0

Principals requisits d’accés

Línia PANP

Poden participar les persones en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació

per desocupació. Per aquesta línia, s’entén per persones en situació d’atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

Línia DONA

Poden participar les dones en situació d’atur que es trobin en una de les situacions següents:

  1. a) Les dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista.
  2. b) Les dones en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació. S’entén per dones en situació d’atur de llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

Línia MG52

Poden participar les persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

Les persones seleccionades comptaran amb un contracte de treball de dotze mesos de jornada completa, que inclou 60 hores de formació obligatòria i 134 d’acompanyament.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra reforçarà la seva plantilla a partir de setembre. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This