CARTES DELS LECTORS l Impotència i desemparament

COMUNITAT DE PROPIETARIS DE COMODORO – Torredembarra

Això és el que sentim els veïns i veïnes de la nostra comunitat al carrer Tarragona, al centre de Torredembarra, el nostre poble, lloc en el qual vivim i paguem els nostres impostos….. Ja fa uns anys, que es diu aviat, però desgraciadament és així, que no podem conciliar el son, fins a altes hores de la matinada. “La gresca”, per dir-ho d’alguna manera, dels clients d’un bar que suportem al local de la planta baixa del nostre edifici, ens ho impedeix. A l’hivern, amb les portes i les finestres tancades, ho podem anar gestionant, però a l’estiu, aquesta “gresca” se’ns posa a casa i poden arribar a ser les tres de la matinada, segons s’allarguin els comiats dels clients, que amb la llengua una mica travada i a veus, es fans inacabables.

La ràbia, més tard o més aviat la superes, però la impotència i el desemparament que sentim, quan et dirigeixes a aquells/es qui tenen l’obligació de garantir el benestar, el dret a descansar dels veïns i et diuen, que no poden fer res….. és difícil d’assumir i molt menys d’entendre.

El legítim dret a divertir-se, en cap cas pot impedir o limitar, el dret que tenim tots a viure en pau, a poder dormir, a poder descansar…, i si les estructures d’un estat democràtic, que ha de garantir els drets i les obligacions de tots i totes, com són els polítics i les forces de l’ordre, no poden fer res, diguin vostès cap a on anem…

Un bar catalogat com a “musical” entre cometes, al centre del poble, se li pot permetre que no deixi descansar els veïns? La resposta que ens donen des de l’Ajuntament, “ho sentim, els horaris els marca la Generalitat”… i ja està, un problema menys per a ells… No importa si les veus, les bronques, les baralles, ens trepitgen els nostres drets.

Això si, arriba l’estiu i apareixen els recursos per preparar l’arribada dels estiuejants, facilitar els accessos a les platges, augmentar la vigilància policial…, molt bé, genial, però no poden oblidar-se dels veïns que residim aquí tot l’any.

 

 

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This