Torredembarra acollirà el primer Nomad Festival amb platja del 24 al 28 de juliol

REDACCIO – Torredembarra, 19/6/2024

Per primer cop, el Nomad Festival arriba a Torredembarra amb una ubicació privilegiada: a la platja. L’esdeveniment tindrà lloc a Cal Bofill durant cinc dies, del 24 al 28 de juliol, amb l’objectiu de celebrar uns dies plens de propostes gastronòmiques i culturals com concerts, espectacles, mercat, jocs i foodtrucks.

El Nomad Festival de Torredembarra adoptarà un format híbrid, amb un 80% de l’espai d’accés lliure, on els visitants podran gaudir de foodtrucks, un mercat, una àrea infantil, un escenari a la platja i chill outs. L’altre 20% de l’espai serà cobert i requerirà entrada (4 euros anticipada i 8 euros a taquilla), on s’oferirà una programació molt especial.

La música serà protagonista cada dia a partir de les 16 hores a la platja, amb actuacions ininterrompudes fins a les 22 hores. Cada nit, la música continuarà fins la 1 hores, excepte divendres i dissabte que s’allargarà fins les 2 hores. La programació familiar inclourà espectacles diaris, a les 19 hores, a la zona coberta i una àrea infantil oberta de les 18 hores fins a les 21 hores.

Pel que fa al mercat, comptarà amb 30 expositors artesans i petits emprenedors, i hi haurà 12 foodtrucks oferint una variada oferta gastronòmica.

Aquest dimecres, 19 de juny, ha tingut lloc l’acte de presentació del Nomad. L’alcalde, Vale Pino, ha ressaltat l’esforç que du a terme l’Ajuntament per organitzar activitats dirigides al turisme familiar i, en aquesta ocasió, apostant per noves tendències.

Al seu torn, la regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, ha anat desgranant les característiques del Nomad Festival Torredembarra, tot destacant la seva ubicació excepcional davant del mar, que vagi dirigit a públic de totes les edats i el seu format híbrid amb un 80 % de l’espai d’accés gratuït. També ha agraït la participació de dues foodtrucks torrenques: Pepito Bravo i Ristretto, i a l’emprenedora local Gemma Porta amb la roba sostenble de El Meu Taller.

Dani Vicente, soci fundador i CEO de Nomad Festival, destaca: “Mai un Nomad havia sigut tan a prop de la platja. Això és un mar de possibilitats. L’Ajuntament ens ha facilitat un espai únic i l’equip estem treballant de valent per sorprendre a la nostra comunitat i enamorar el públic que encara no ens coneix per repetir l’any vinent. Portem més de 80 poblacions catalanes visitades durant vuit anys i l’oportunitat que ens brinda Torredembarra en disposar d’aquest entorn em fa assolir uns dels objectius de quan vam començar”. El Nomad Torredembarra serà l’estrena de la nova decoració del Festival de cara a la temporada alta d’enguany, amb atrezzo i photocall que es veuran per primer cop.

 

Programació

 

Dia 24:

16:30 h: DJ Percu | escenari platja

16:30 – 21 h: Jocs del Món | Petit Nomad

18:00 h: Xibarri (rumba) | escenari platja

19:00 h: Espectacle familiar | Berta Sense Por (companyia Teatrem). Zona coberta amb entrada.

22:30 h: Concert Trambolicos. Zona coberta amb entrada.

 

Dia 25:

16:30 h: DJ Percu | escenari platja

16:30 – 21 h: Jocs del Món | Petit Nomad

18:00 h: Didaccelist (concert de violoncel electrònic) | escenari platja

19:00 h: Espectacle familiar | Tarda de Crispetes. Zona coberta amb entrada.

22:30 h: Concert Alma de Pop | Tribut veus femenines pop espanyol. Zona coberta amb entrada.

 

Dia 26:

16:30 h: DJ Percu | escenari platja

16:30 – 21 h: Jocs del Món | Petit Nomad

17:30 h: Contacontes amb Hada Madrina editorial

18:00 h: MAAMBO (show DJ & percussió) | escenari platja

19:00 h: Espectacle familiar | Ton Toneta i la Colla Castellera. Zona coberta amb entrada.

22:30 h: Concert Son de Rosas | Tribut a la Oreja de Van Gogh. Zona coberta amb entrada.

 

Dia 27:

16:30 h: DJ Percu | escenari platja

16:30 – 21 h: Jocs del Món | Petit Nomad

17:30 h: Contacontes amb Hada Madrina editorial

18:00 h: Litus – M’en vaig de Rumba (show rumba) | escenari platja

19:00 h: Espectacle familiar | La Bella i la Bèstia. Zona coberta amb entrada.

22:30 h: Concert Me Colé | Tribut a Mecano. Zona coberta amb entrada.

23:59 h: DJ Percu | escenari platja (fins les 2am)

 

Dia 28:

16:30 h: DJ Percu | escenari platja

16:30 – 21 h: Jocs del Món | Petit Nomad

17:30 h: Contacontes amb Hada Madrina editorial

18:00 h: Tribut a Bob Marley amb Dasplanta Marley Tribute | escenari platja

19:00 h: Espectacle familiar | El Bagul Màgic. Zona coberta amb entrada.

22:30 h: Concert Mala Vida | Pop rock nacional. Zona coberta amb entrada.

Foto: Foto de família amb la el cartell del Nomad Festival Torredembarra. / ANAN F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This