Consulta pública prèvia sobre la modificació de l’Ordenança d’Urbanisme

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/6/2024

Del 17 de juny al 16 de juliol, resta obert el termini perquè la ciutadania pugui participar en la consulta pública prèvia per a la modificació de l’Ordenança Municipal Reguladora de la Intervenció Administrativa en Actes d’Ús del Sòl i d’Edificació de Torredembarra. L’actual ordenança ha quedat desfasada normativament i presenta contradiccions amb altres normes posteriors, fet que en dificulta l’aplicació i comprensió.

El principal objectiu és regular específicament els procediments d’atorgament de títols habilitants urbanístics i establir amb claredat i precisió la documentació requerida i el procediment a seguir per a cada tipus d’operació urbanística. Es pretén així obtenir una norma més comprensible i de més fàcil aplicació tant per a l’administració com per als ciutadans.

Es pot consultar l’actual Ordenança Municipal Reguladora de la Intervenció Administrativa en Actes d’Ús del Sòl i d’Edificació al Portal de Transparència en aquest enllaç. Es poden presentar les aportacions de millora al registre electrònic de l’Ajuntament, de forma presencial o telemàtica (a través de seu-e.torredembarra.cat).

Foto: Nova consulta pública en marxa des de l’Ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This