Baix a Mar inicia la seva Festa Major de Sant Joan al mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/6/2024

Sant Joan, la Festa Major de Baix a Mar, va començar el passat dissabte, 15 de juny, amb esports. La platja de La Paella va acollir el Torneig de Sant Joan de tennis platja, organitzat pel Beach Tennis Torredembarra, un campionat  que va seguir el diumenge. A la platja de Baix a Mar van començar les semifinals la Regata de Sant Joan de Llagut Català, Trofeu d’entitats, organitzat per l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra. Diumenge es van celebrar les finals.

Es van disputar un total de deu regates i en la màxima categoria, la A, els guanyadors van ser: Nas de pop, amb 2:48.70, per davant de Los Sobraos, amb 2:56. 95, en masculí; Les Xirles, amb 3:11.81,, que van superar Apolo, amb 3:13.81, i TGN Woman , amb 3:16,78, en femenina; i Crossfit A, amb 3:02.49, que es van imposar a l’Ajuntament, amb 3:11.53, i Xiquets, amb 3:15.97,i en mixt. Un total de 26 equips, distribuïts en deu categories,  van prendre part en la competició.

Aquest divendres. 21 de juny, es reemprèn el programa d’actes amb fogueres, balls, revetlles, cantades d’havaneres, seguici popular i un llarg etcètera que donen la benvinguda a l’estiu a la nostra vila. El pregó d’enguany anirà a càrrec Eduard Rovira Gual, veí del barri i que fa uns dies va deixar l’alcaldia de Torredembarra després de nou anys. La festa està organitzada per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Festes, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Sant Joan.

Foto: Diferents imatges de la Regata de Sant Joan de Llagut Català. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This