‘Los Centros de Lorca’, amb el torrenc Alberto Esparza, es podrà veure el 29 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/6/2024

L’actor i compositor torrenc Alberto Esparza és un dels integrants de la companyia tarragonina Antagonista Teatro  que el proper 29 de juny, a les 20:30 hores, representarà a la Sala del Mar “Los Centros de Lorca”, amb entrada gratuïta.

L’obra comença amb retrobament de sis amics que anys enrere havien coincidit en una companyia de teatre i a partir d’aquí comencen a aparèixer coses pendents de cada personatge i surten gelosies i enveges. “En sis moments concrets els personatges interpreten escenes d’obres de Lorca com La Casa de Bernarda Alba o Yerma. Ho fan amb un canvi de registre, que el públic ho nota, però no de forma sobtada”, explica Esparza, que també interpreta peces de piano.

Aquesta obra, la segona de la companyia, es va estrenar el passat mes de novembre a Tarragona i s’ha pogut veure ja en set localitats més. Arriba a Torredembarra després de recollir diversos premis. En el XXVI Certamen Teatro de Chinchón van aconseguir fa unes setmanes el Premi al Millor Grup i al Certamen Vila d’Abrera 2024, a l’abril, van assolir el Primer Premi a la Millor Obra, a és dels premis a Millor actriu secundària per a  Viviana de Salvador; Millor actor secundari per a Vicente Cañón i el Premi a la Millor Obra segons la votació popular.

Foto: Una imatge de l’obra, amb Alberto Esparza a la dreta. / ANTAGONISTA TEATRO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This