Instal·lació de cartelleria informativa al camp de dunes experimental de la Platja de la Paella de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/6/2024

El camp de dunes experimental de la platja de la Paella compta des d’ahir amb la instal·lació de cartelleria informativa sobre aquest espai. Aquesta acció forma part del programa d’educació ambiental de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, i té com a objectiu augmentar la conscienciació sobre la importància de la conservació del medi ambient i la biodiversitat local.

Els nous cartells ofereixen informació detallada sobre el projecte, des dels seus inicis fins a l’expansió actual. En total, s’han instal·lat tres cartells que expliquen com va sorgir aquest projecte, la seva importància en la nidificació del corriol camanegre i el creixement del camp inicial fins als tres actuals.

A més, s’han col·locat cinc tòtems que informen sobre la prohibició d’entrar gossos en l’àmbit protegit, delimitat amb cordes i pals. Aquesta mesura és crucial per assegurar la protecció de l’hàbitat del corriol camanegre durant el període de nidificació.

El projecte no només inclou la instal·lació de la cartelleria, sinó també activitats educatives. Durant l’any, es realitzaran tres visites guiades a l’espai per part d’alumnes de centres europeus. Aquestes visites tenen com a objectiu educar i sensibilitzar els joves sobre la importància de la preservació dels ecosistemes costaners.

Finalment, es recorda que ens trobem en període de nidificació del corriol camanegre fins a finals d’agost. L’Ajuntament demana la col·laboració de tots els ciutadans i visitants per respectar les normes establertes i ajudar a protegir aquest espai natural de gran valor.

Foto: Una imatge de la nova cartelleria a la platja de la Paella. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This