La Fira Tastera s’atura a Torredembarra el 13 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/6/2024

El 13 de juny la Fira Tastera farà parada al Patronat Antoni Roig, a les 17.15 hores. Aquesta activitat serà un espai lúdic, educatiu i de convivència entre infants i joves a través dels jocs, l’animació i la música. L’esdeveniment l’organitza el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Torredembarra, a través del Centre Obert CAPICUA.

De fet, hi haurà jocs preparats i conduïts pels alumnes de 1r i 2n d’ESO. A més, les activitats de la segona edició a Torredembarra de la Fira Tastera seran de franc i estaran enfocades per a persones dels 3 als 14 anys. També hi haurà jocs tradicionals a càrrec del Consell Esportiu del Tarragonès.

La Fira de Jocs del Tarragonès, també anomenada Fira Tastera, té com a particularitat que l’organitzen els infants del TASTA, dels Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès, i dels Centres Oberts, amb el suport dels seus educadors. Per saber-ne més podeu consultar al Consell Comarcal del Tarragonès.

Foto: Un dels jocs de la Fira Tastera l’any passat a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This