Crida als comerços per participar en el VII Shopping Night: Torredembarra, una nit de Hollywood

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/6/2024

Crida a totes les botigues de la vila a participar en el VII Shopping Night, que tindrà lloc el proper dissabte 20 de juliol, de 19 a 24 hores, organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç. Aquest any, la temàtica serà “La Nit dels Òscars”, oferint una experiència única i glamourosa per a tots els assistents.

Les botigues que desitgin participar i que no estiguin situades dins l’àmbit de l’esdeveniment, que s’estendrà des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat fins a la plaça del Castell, seran proveïdes amb una carpa blanca i una taula en l’espai designat. Per participar, les botigues interessades hauran de comunicar-ho a la Regidoria de Turisme i Comerç a través del correu electrònic turisme@torredembarra.cat fins al divendres 14 de juny.

A més, les botigues que vulguin romandre obertes fins a les dotze de la nit, hauran de notificar-ho a la Regidoria de Turisme i Comerç, al telèfon 977 644 580 o bé a l’adreça de correu turisme@torredembarra.cat abans del mateix termini.

Durant aquesta nit especial, es portarà a terme una sèrie d’activitats destinades a dinamitzar i promocionar l’oferta comercial de la Torre. L’ambientació del Shopping Night inclourà diferents espais temàtics de carrer i animacions musicals itinerants que recorreran l’eix comercial de la vila. Les botigues que vulguin organitzar alguna activitat musical o lúdica pel seu compte, hauran de comunicar la seva proposta a la Regidoria de Turisme i Comerç a través de l’adreça de correu electrònic mencionada anteriorment.

La decoració dels carrers serà a càrrec de l’Ajuntament. Amb l’objectiu de tematitzar encara més l’activitat, es convida tots els participants a col·laborar disfressant-se i/o aportant elements decoratius per als seus establiments.

Foto d’arxiu de l’edició del 2023 del Shopping Night: ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This