Aprendre a fotografiar el Nucli antic amb la passejada de Fotoamigo el 14 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/6/2024

Una passejada fotogràfica pel centre històric de Torredembarra és la nova proposta de l’Associació cultural Fotoamigo el proper 14 de juny. La ruta començarà amb una trobada a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, a les 10 hores, i acabarà a les 12.30 hores.

Durant el passeig, es retrataran edificis i carrers del Nucli antic del municipi amb un guia. Aquest ensenyarà diverses tècniques fotogràfiques. Per exemple, la diferència entre els poms de les portes i com captar-les o també explicarà com fer fotos dels carrers depenent del sol i l’ombra que hi hagi. El preu de l’activitat per les persones que no són sòcies és de 10 euros.

Amb aquest acte, Fotoamigo vol fer arribar la fotografia a més gent, ensenyant aquest art a aficionats i novells. Per a més informació o reserves, cal trucar al telèfon 663865425.

Foto: El carrer Major, un dels espais del nucli antic de Torredembarra. / FOTOAMIGO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This