Effecteatre repassarà fragments de Mihura en la representació de ‘Las Comadrejas’ el 8 i 9 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/6/2024

El cap de setmana del 8 i 9 de juny la companyia amateur Effecteatre representarà fragments de l’obra de Miguel Mihura. Al conjunt l’han anomenat  “Las Comadrejas” i es durà a terme a l’Espai Cultural Sala del Mar, a les 19 hores, tant dissabte com diumenge.

Miguel Mihura va ser un dels dramaturgs i humorista més destacats del segle XX i va formar part de “L’altra generació del 27”. Va ser conegut per obres com “Tres sombreros de copa” o “La bella Dorotea”. La seva obra destaca per l’enginy dels diàlegs i ser l’anticipació del teatre absurd. Els fragments escollits per Effecteatre parlen del franquisme, el matrimoni i la doble moral.

La direcció, el so, el vestuari i l’escenografia els han dut a terme membres de la companyia amateur. La taquilla serà a la inversa, que vol dir que només un cop vista la representació el públic decideix si pagar per ella i quant. Ara bé, hi ha places limitades i es podran reservar els tiquets Ticketing.org. La representació de “Las Comadrejas” compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura.

Foto: Effecteatre és una companyia amateur de Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This