ÚLTIMA HORA: Investiguen la mort d’un home que ha aparegut a l’interior d’un cotxe estacionat a la zona de platges a Torredembarra

Redacció – Torredembarra, 5/06/2024

La Divisió d’Investigació Criminal del Camp de Tarragona del cos de Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que ha aparegut a l’interior d’un cotxe estacionat a la zona de platges a Torredembarra. La policia catalana ha obert així una investigació per aclarir els fets que, ara per ara, es troba sota secret de sumari. Segons ha transcendit, el cadàver feia dies que hi era, ja que s’ha trobat en un avançat estat de descomposició.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts sobre les 20.15 hores quan un testimoni va alertar a la policia d’una furgoneta estacionada feia uns dies a una zona propera a la platja. Un cop al lloc, els indicatius policials van localitzar el cos sense vida d’una persona a l’interior. L’equip d’investigació no descarta que fos executat, un extrem que les proves forenses i l’anàlisi del cotxe hauran d’aclarir.

D’altra banda, fa pocs dies, Torredembarra ja va ser notícia per la descoberta d’un arsenal d’armes, pistoles i subfusells, propeitat de dues persones que, segons les primeres investigacions, estarien relacionades amb la màfia de la droga de Marsella.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This