El Casal de la Marítima s’estrena com a seu electoral en les Europees del 9 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2024

El proper diumenge 9 de juny se celebraran les eleccions al Parlament Europeu i un total de 12.845 torrencs i torrenques tenen dret a vot. A Torredembarra, la urbanització de la Marítima estrena seu electoral al Casal del barri, ubicat a la plaça del Mar. D’aquesta manera, els veïns i veïnes d’aquest barri torrenc no s’hauran de desplaçar fins l’Escola L’Antina. A més, s’ha creat una nova secció, la 9, que té com a centre de votació el Casal Municipal.

Col·legis electorals de Torredembarra per a les eleccions al Parlament Europeu

Castell – Ajuntament / Pl. Castell, 8 – Secció 1

La Casona / Pg. Rafael Campalans, 10 – Secció 2

Escola l’Antina / Pg. Miramar, 188-200 – Secció 3 i 8 (excepte el veïnat de la Marítima)

Pavelló Sant Jordi / C. Rosella, 20 – Secció 4

Casal Municipal / C. Capella, 6 – Secció 5, 6, 7 i 9

Casal de la Marítima / Pl. del Mar, 1 – Secció 8 (només el veïnat de la Marítima).

Més informació: El mateix dia de les eleccions es pot sol·licitar informació al telèfon 977 64 00 25, de 9 a 20 hores. També hi haurà punts d’informació a tots els col·legis electorals. També a onvotar.torredembarra.cat i la web de l’Institut Nacional d’Estadística.

Foto: El Casal de la Marítima, la nova seu electoral a Torredembarra. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This