Guifré Rius Llauradó guanya el XVII Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/6/2024

“El nou generacionisme als balls i colles de diables del Tarragonès” és el títol del treball guanyador del XVII Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas i és obra de Guifré Rius Llauradó, de l’Institut Torredembarra. El lliurament es va fer al pati del Castell de Torredembarra aquest divendres, 31 de maig.

El Premi de Recerca de Batxillerat l’organitza Centre d’Estudi Sinibald de Mas i hi col·labora el Campus Extens de la URV i l’Ajuntament de Torredembarra. Està dotat amb 500 euros i un lot de llibres. A més, els treballs guanyadors i els accèssits, si compten amb la recomanació del jurat, seran publicats al Recull de Treballs que edita el Centre d’Estudis.

Durant l’acte, es va realitzar un reconeixement als millors Treballs de Recerca de Batxillerat. També es farà una conferència sobre els joves i la recerca, a càrrec de Carles Moruno, investigador de la URV i exalumne de l’Institut Torredembarra.

Tot i que el treball de recerca és obligatori per alguns alumnes suposa un sobreesforç. Per això, el Centre d’Estudis Sinibald de Mas té com a objectiu reconèixer la investigació que fa l’alumnat de Batxillerat i premiar els més reeixits. També vol fomentar l’estudi científic en qualsevol dels camps de coneixement de temes relacionats amb Torredembarra i el seu entorn entre els joves.

Foto: Lliurament del darrer Premi de Recerca de Batxillerat. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This