S’obre el període d’inscripcions de la gimnàstica de la gent gran del curs 2024-2025

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/5/2024

Aquest divendres, 31 de maig, s’ha dut a terme la festa de cloenda del curs de gimnàstica per a la gent gran que es va iniciar el 2 d’octubre amb la participació de 222 persones. L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Acció Social i Igualtats, ja prepara el nou curs 2024-2025 i obrirà inscripcions la setmana vinent. Les persones interessades s’han de dirigir els dies 3 i 7 de juny al Pavelló Municipal Sant Jordi, de 10.30 a 12.30 hores. No s’acceptaran sol·licituds fora de termini.

La gimnàstica per a la gent gran és una activitat municipal gratuïta destinada a fomentar el benestar psicofísic de la gent gran, de persones afectades de fibromiàlgia o fatiga crònica i similars, que estiguin empadronades al municipi. Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor. En definitiva, mantenir-se actiu durant aquesta etapa de la vida és molt beneficiós per la seva salut psicològica i física, a més a més de contribuir a potenciar les relacions socials.

El curs consisteix en dos dies de gimnàstica de manteniment a la setmana (tonificació muscular, elasticitat i equilibri) i un dia d’aiguagim (gimnàstica dins de l’aigua). Es pot optar a fer les dues activitats o només una. L’activitat de gimnàstica començarà a impartir-se l’octubre de 2024.

Foto: Una de la festa final de la gimnàstica de la gent gran. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This