El 31 de maig es lliurarà el Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/5/2024

El Centre d’Estudis Sinibald de Mas lliurarà el pròxim 31 de maig el XVII Premi de Recerca de Batxillerat, al Pati del Castell, a les 19 hores. Els treballs guanyadors i els accèssits, si compten amb la recomanació del jurat, seran publicats al Recull de Treballs que edita el Centre d’Estudis. A més, el treball premiat està dotat amb 500 euros i un lot de llibres.

Durant l’acte es farà una lectura de l’acta del jurat i s’atorgarà aquesta distinció a un dels alumnes dels dos instituts del municipi pel seu treball de recerca. També es farà una conferència sobre els joves i la recerca que anirà a càrrec de Carles Moruno, investigador de la URV i exalumne de l’Institut Torredembarra.

Tot i que el treball de recerca és obligatori per alguns alumnes suposa un sobreesforç. Per això, el Centre d’Estudis Sinibald de Mas té com a objectiu reconèixer la investigació que fa l’alumnat de Batxillerat i premiar els més reeixits. També vol fomentar l’estudi científic en qualsevol dels camps de coneixement de temes relacionats amb Torredembarra i el seu entorn entre els joves.

El Premi de Recerca de Batxillerat l’organitza Centre d’Estudi Sinibald de Mas i hi col·labora el Campus Extens de la URV i l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Lliurament del darrer Premi de Recerca de Batxillerat. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This