Nova acció dels espigoladors als arbres de Torredembarra  

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/5/2024

En el marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, i la Fundació Espigoladors, aquest dilluns, 27 de maig, diversos voluntaris han espigolat un grup de moreres ubicades al carrer de l’Àncora. Amb aquesta acció, s’aprofiten els fruits dels arbres que es troben en espais públics, dins del projecte Urban(eat)a, per convertir-los en un recurs alimentari amb una finalitat social, com ara melmelades, evitant que acabin com a residus i lluitant contra el malbaratament alimentari.

A principis d’aquest any, la Fundació Espigoladors ja va dur a terme a Torredembarra una altra actuació en els tarongers de l’Escola Antoni Roig i aviat s’entregarà la melmelada resultant.

Per a la Regidoria de Sostenibilitat, aquesta acció s’emmarca en les activitats de la Setmana de la Natura i ve a sumar-se a la visita que van dur a terme fa uns dies alumnes de l’Escola l’Antina als horts socials i ecològics de Cal Dània.

Foto: Voluntaris espigolant un grup de moreres ubicades al carrer de l’Àncora. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This