Nova edició del concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2024

Nova edició del concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport d’enguany que ha convocat l’Ajuntament de Torredembarra a través de la Regidoria d’Esports. La convocatòria està adreçada als alumnes cinquè i sisè de primària de les escoles del municipi i als de primer, segon i tercer d’ESO dels instituts torrencs. Cada concursant només podrà presentar una obra. No podran participar els familiars de primer i segon grau de consanguinitat dels treballadors de la Regidoria d’Esports.

La mida del cartell ha de ser DIN A3. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats. El cartell ha d’incloure el text ‘Festa de l’Esport Torredembarra’.

L’obra guanyadora s’editarà amb una franja que inclourà l’escut de l’Ajuntament i el nom del guanyador/a. L’Ajuntament de Torredembarra es reserva el dret d’incorporar text en el cartell, com la data, la localització o algun tipus d’informació referida a la festa.

Termini, presentació i premi

El termini màxim de presentació de les obres és el 10 de juny de 2024. Els originals es poden lliurar presencialment a la recepció del Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 20 hores, en sobre tancat i pseudònim. Els treballs hauran d’anar signats al dors amb un pseudònim, que també haurà de figurar a l’exterior d’un sobre tancat. A l’interior hi haurà un sobre tancat amb l’annex 1 d’aquestes bases (formulari de dades personals). Hi ha un únic premi per valor de 150 €, que consistirà en una cistella de productes esportius i/oescolars de comerços del municipi.

El jurat estarà integrat per professionals del món del disseny, representants de dues entitats esportives i la regidora d’Esport. Es reunirà abans del 20 de juliol de 2024 i tindrà en compte els següents criteris de qualitat artística, expressivitat i originalitat del disseny i la temàtica de la Festa de l’Esport i municipi on se celebra. El veredicte es donarà a conèixer a través de les xarxes socials, l’emissora municipal de ràdio Ona la Torre, i a l’escola o institut del guanyador/a.

Foto: Un moment de la Festa de l’Esport de l’any passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This