Taller de competències digitals per a persones en recerca de feina

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/5/2024

La Fundació Formació i Treball, Incorpora i l’Ajuntament de Torredembarra, a través del Servei Municipal d’Ocupació, presenten “Treballant en digital II”, un taller de 16 hores de competències digitals dirigit a persones en recerca de feina.

Contingut del curs

Adeu a la paperassa

Compartir arxius en línia

L’aparador més gran del món

Navega per la xarxa de forma segura

El curs es farà el  10, 12, 17 i 19 de juny de 9 a 13 hores a l’Aul@.tdb, al carrer de la Muralla, 16. Les inscripcions es poden per correu electrònic a orientaciolaboral@torredembarra.cat o per telèfon al 664 050 638. Les places són limitades.

Foto: L’Aul@.tdb està situada al carrer Muralla. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This